ma 9-17, ke 9-17, pe 9-15

ma 16-17, ti 9-17, to 9-17
Kurssin aloitus ja aloituspaketin läpikäynti – Tervetuloa! 2017-06-26T23:30:53+00:00

Aloitustunti B1 on pakollinen ainoastaan henkilöautokurssilaisille (B-kortti).

Myös muiden kurssien aloitustunti on usein tämä sama B1-aloitustunti. Näiden kurssien osalla ”aloituspaketti” voidaan käydä läpi etukäteen myös toimistolla toimipisteiden aukioloaikoina.

Aloitustunti alkaa joka arkimaanantai Etelä-Haagassa klo 17.00.

Mikäli olet ilmoittautunut Kannelmäen aloitustunnille, niin järjestämme sinulle kyydin Kannelmäestä Etelä-Haagaan klo 16.45 ja takaisin Kannelmäkeen tunnin jälkeen.

Henkilöautokurssin kaikki teoriatunnit, sekä myös mopo- ja moottoripyöräkurssin liikenneteoriatunnit on mahdollista suorittaa molemmissa toimipisteissä.

Mopo- ja moottoripyöräilyn erityistunnit järjestetään Etelä-Haagassa.

Aloituspaketti sisältää:

• opetussopimuksen läpikäynti ja allekirjoittaminen
  • autokoulun yleiset käytännöt (ajotuntien varaaminen ja peruutus, yhteydenpito ja tiedottaminen)
  • ajokorttilupa (hakemus, maksu, passikuvat, lääkärintodistus ja huoltajan suostumus tarvittaessa)
  • hakemuksen voi täydentää ja passikuvat teettää myös autokoulun Etelä-Haagan toimipisteessä
  • henkilökohtaisen lukujärjestyksen suunnittelu ja laatiminen
  • laskutuksen suunnittelu ja laatiminen (yleensä sovitaan maksut 3:een erään)
  • autokoulun kotisivuihin perehtyminen
  • oppilashallintaohjelman (Webauto) käyttöönotto ja hyödyntäminen
  • oppimateriaalit (oppikirjat, työkirjat ja käyttäjätunnukset Webautoon ja ajokaista.comiin annetaan)

Opettaja kuittaa ajotunnit opettajan tabletilla. Halutessaan myös oppilas voi kuitata ajotunnin omalla Webauto salasanallaan. On suositeltavaa, että myös oppilas seuraa teoria- ja ajotuntien edistymistä Webauto järjestelmän avulla. Kirjaudu ja perehdy Webautoon ennen teoria- ja ajotuntien suorittamista heti kurssin alkuvaiheessa osoitteessa:

www.helsinginliikennekoulu.fi/webauto