ma 9-17, ke 9-17, pe 9-15

ma 16-17, ti 9-17, to 9-17
Kurssin aloitus ja aloituspaketin läpikäynti – Tervetuloa! 2017-08-20T16:42:20+00:00

Aloitustunti B1 on pakollinen ainoastaan henkilöautokurssilaisille (B-kortti).

Myös muiden kurssien aloitustunti on usein tämä sama B1-aloitustunti. Näiden kurssien osalla ”aloituspaketti” voidaan käydä läpi etukäteen myös toimistolla toimipisteiden aukioloaikoina.

Aloitustunti alkaa joka arkimaanantai Etelä-Haagassa klo 17.00.

Mikäli olet ilmoittautunut Kannelmäen aloitustunnille, niin järjestämme sinulle kyydin Kannelmäestä Etelä-Haagaan klo 16.45 ja takaisin Kannelmäkeen tunnin jälkeen.

Henkilöautokurssin kaikki teoriatunnit, sekä myös mopo- ja moottoripyöräkurssin liikenneteoriatunnit on mahdollista suorittaa molemmissa toimipisteissä.

Mopo- ja moottoripyöräilyn erityistunnit järjestetään Etelä-Haagassa.

Aloituspaketti sisältää:

• opetussopimuksen läpikäynti ja allekirjoittaminen
  • autokoulun yleiset käytännöt (ajotuntien varaaminen ja peruutus, yhteydenpito ja tiedottaminen)
  • ajokorttilupa (hakemus, maksu, passikuvat, lääkärintodistus ja huoltajan suostumus tarvittaessa)
  • hakemuksen voi täydentää ja passikuvat teettää myös autokoulun Etelä-Haagan toimipisteessä
  • henkilökohtaisen lukujärjestyksen suunnittelu ja laatiminen
  • laskutuksen suunnittelu ja laatiminen (yleensä sovitaan maksut 3:een erään)
  • autokoulun kotisivuihin perehtyminen
  • oppilashallintaohjelman (Webauto) käyttöönotto ja hyödyntäminen
  • oppimateriaalit (oppikirjat, työkirjat ja käyttäjätunnukset Webautoon ja ajokaista.comiin annetaan)
  • Tallenna autokoulun yhteystiedot puhelimeesi ja lähetä WhatsApp – viesti +358 40 576 2015 ja/tai sähköposti osoitteeseen info@helsinginliikennekoulu.fi, jotta yhteydenpito ja kurssin suorittaminen alkaa hyvin heti kurssin alusta asti.

Opettaja kuittaa ajotunnit opettajan tabletilla. Halutessaan myös oppilas voi kuitata ajotunnin omalla Webauto salasanallaan. On suositeltavaa, että myös oppilas seuraa teoria- ja ajotuntien edistymistä Webauto järjestelmän avulla. Kirjaudu ja perehdy Webautoon ennen teoria- ja ajotuntien suorittamista heti kurssin alkuvaiheessa osoitteessa:

www.helsinginliikennekoulu.fi/webauto

(Käyttäjätunnus ja oletussalasana löytyvät opetussopimuksesta)