ma 9-17, ke 9-17, pe 9-15

ma 16-17, ti 9-17, to 9-17
Ilmoittautuminen 2017-03-23T18:56:15+00:00

1. Miten autokoulun kurssille ilmoittaudutaan?

2. Miten netti-ilmoittautuminen käytännössä tehdään?

Suosittelemme ilmoittautumaan Webauto oppilashallintajärjestelmän Netti-ilmoittautumislomakkeella ja ilmoittautuminen onnistuu helposti tämän ohjeen vaiheiden 1-4 mukaisesti. Näin oppilas saa heti vahvistusviestin sähköpostitse ja me saamme oppilaan tiedot suoraan järjestelmäämme.

1. Mene siis ensin osoitteeseen www.helsinginliikennekoulu.fi/ilmoittaudu, jolloin avautuu seuraavanlainen sivusto.

2. Klikkaa haluamasi ajokorttiluokan sinistä symbolia (henkilöauto, mopo, traktori, moottoripyörä, harjoitteluvaihe, syventävä vaihe), jolloin avautuu seuraavanlainen listaus kursseista.

3. Klikkaa riviä, jossa on mainittu haluamasi kurssi, toimipiste ja aloitusajankohta, jolloin avautuu seuraavanlainen ilmoittautumislomake.

4. Täydennä tyhjiin kenttiin yhteystiedot, kuten tässä esimerkkikuvassa autokoulun sihteeri on täydentänyt Etelä-Haagan toimipisteen työyhteystiedot. Tämän jälkeen klikkaa vihreää ”ilmoittaudu” -painiketta, jolloin järjestelmä ilmoittaa ”Ilmoittautuminen vastaanotettu.”, mikäli kaikki kentät on täydennetty oikein.

Ilmoittautumisen yhteydessä sinun tulee siis antaa seuraavia tietoja ja valita eri vaihtoehtojen väliltä.

• Valitse toimipiste, johon haluat ilmoittautua.

• Valitse kurssin nimi, joka kuvaa korttitarvettasi. (Mikä ajokortti sinulla on mahdollisesti jo pohjalla?)

• Valitse kurssin aloitusajankohta, joka sopii aikatauluusi.

• Anna omat henkilötietosi mahdollisimman kattavasti, jotta voimme tulostaa kurssin alkuun liittyvät paperit valmiiksi.

• Valitse maksusuunnitelmaan kurssimaksun erien määrä. (1. erässä | 2. erässä | 3. erässä)

• Valitse maksusuunnitelmaan haluatko laskun sähköisenä sähköpostiin ja oppilashallintajärjestelmään vai myös paperisena.

Tämän jälkeen saat sähköpostivahvistuksen ilmoittautumisestasi.

Tervetuloa kurssin aloitustunnille B1 mielellään 15-30 minuuttia ennen. Aloitustunti järjestetään Etelä-Haagassa klo 17.00.

Mikäli olet ilmoittautunut Kannelmäen aloitustunnille järjestämme sinulle kyydin Kannelmäestä Etelä-Haagaan klo 16.45 ja takaisin Kannelmäkeen tunnin jälkeen.

Tavoitteenamme on vastuullinen kuljettaja, joka ymmärtää mm. sosiaalisen, ekologisen, turvallisen ajamisen perustaidot.

Näitä tietoja voit täydentään myös ilmoittautumislomakkeen lisätietoja kenttään. Toki kysymme vielä puuttuvia tietoja aloituspaketin asioita hoitaessamme heti kurssin alkuvaiheessa.

Toivottavasti olemme sinulle sopiva autokoulu – hyödynnä Autokoulun valintaopas.