Passikuvat Helsinki 2017-11-11T01:31:36+02:00

PASSIKUVAT ODOTTAESSA !

Miten voit hankkia passikuvat?

1. Hanki passikuvat helposti ja edullisesti Etelä-Haagan toimipisteestämme osoitteessa Vihdintie 8.

• Voit tulla toimipisteeseemme Vihdintie 8 (ma 9 – 16, ke 9 – 16, pe 9 – 14 välillä) ja saat passikuvat odotettaessa.

• Poikkeuksena siis toimiston aukioloaikojen viimeinen iltapäivätunti, jolloin passikuvaus voi onnistua erikseen sopimalla (mm. soittamalla, autokoulu chatissä, sähköpostitse info@helsinginliikennekoulu.fi tai opettajan kanssa ajotunnilla).

• Mikäli haluat nopeampaa palvelua ja erityisesti iltapäivällä klo 14-16, niin varaathan ajan myös passikuvaukseen nettiajanvarauksella.

• Ajanvarausjärjestelmällä voi varata aikoja ma 9 – 16, ke 9 – 16, pe 9 – 14 välille. Passikuvaus voi onnistua myös tuntia ennen toimiston sulkeutumista edellä mainitusti erikseen sopimalla.

• Käytössämme on valokuvastudio varustus, joka sisältää mm. järjestelmäkameran, studiosalamat ja passikuvatulostimen. Sihteerillämme on myös media-alan koulutus.

• Passikuvapalvelu on lisäpalvelua autokoulun asiakkaille, mutta kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!

• Meillä saat valita useista otoksista parhaan, mikäli se täyttää passikuvaohjeen vaatimukset.

• Lähetämme passikuvat myös sähköisesti viranomaisten valokuvapalvelimelle.

• Passikuvat kustantavat
    1. tulostettuna
     (10 € / 4 kpl / arkki)
    2. sähköisesti
    (10 €)
    3. tulostettuna ja sähköisesti
    (12 € / 4 kpl / arkki)

• Tarvittaessa enemmän passikuvia tulostettuna (3 € / 4 kpl / lisäarkki)

• Maksu tasarahalla tai sähköisellä laskulla ennakkoon (tarvittaessa näytä kuitti tai lähetä se osoitteeseen info@helsinginliikennekoulu.fi).

Trafi.fi – Ajokorttilupaohje (Lisätietoja tarvitseeko sinun hankkia passikuvia saat tästä)

Poliisi.fi – Passikuvaohje (Valokuvien tulee olla valokuvaohjeen mukaiset, voit ladata valokuvaohjeen pdf-muodossa tästä)

Epassikuva.fi palvelu on tarkoitettu passikuvien hintavertailuatietoa tarvitseville. Tämä linkki ohjaituu suoraan Helsingin alueen hintavertailuun.

10 € / 4 kpl / Vihdintie 8

Passikuvat Helsinki – Etelä-Haaga

Ajanvaraus Passikuvaukseen

AUKIOLOAJAT

ETELÄ – HAAGA KANNELMÄKI
Vihdintie 8
Kantelettarentie 7
ma 9 – 17 (ma 16 – 17)
ke 9 – 17 ti 9 – 17
pe 9 – 15 to 9 – 17
Soita
Sähköposti

PALAUTETTA UUDISTETUISTA KOTISIVUISTAMME !

Otamme mielellään vastaan kehitysideoita nyt ja aina. Jatkossa mobiiliyhteensopivat kotisivut myös palvelevat monipuolisemmin ja ovat edelleen vähintään yhtä informatiiviset. Lisäksi sivusto on helposti päivitettävissä ilman teknistä asiantuntemusta, joka mahdollistaa mm. entistä reaaliaikaisemman tiedottamisen.

Tervetuloa mukavaan ja palvelevaan autokouluun!

ma 9-17, ke 9-17, pe 9-15

(ma 16-17), ti 9-17, to 9-17