ma 9-17, ke 9-17, pe 9-15

ma 16-17, ti 9-17, to 9-17
Rahoitus 2017-01-10T09:45:11+00:00

AUTOKOULURAHOITUS

Maksa kurssisi kätevästi osissa.
Resurs Bank -rahoituksella voitte itse valita kuukausierän suuruuden.

Helppo ja järkevä tapa maksaa kurssit. Autokoulurahoitus -tilin voit hakea helposti toimistollamme
tai voit hakea rahoituspäätöksen valmiiksi vaivattomasti jo kotonasi. Luotonantaja on Resurs Bank AB.

• Resurs Bank -rahoituksella voit jakaa ostosi osiin jopa 48 kuukaudelle
  • Voit rauhassa valita haluamasi maksuvaihtoehdon tai kurssit voit maksaa ostokuukautta seuraavana kuukautena
  • Valittavana on myös 12 kuukauden takaisinmaksuaika ilman korkoa. Tällöin kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi veloitamme ainoastaan tilimaksun 40€ sekä käsittelymaksun 4€/kk
  • Voit maksaa myös 6 kuukaudessa ilman korkoa, kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi maksat vain tilimaksun 25€ sekä käsittelymaksun 4€/kk.
  • Huom! Luotonhakijan tulee olla vähintään 20-vuotias, säännölliset tulot omaava henkilö. Luottoa voi myös hakea esim. opiskelijan vanhemmat tai isovanhemmmat, joilla on säännölliset tulot.

Täytä hakulomake tarkasti ja huomio seuraavat asiat.
Päätöksen haetusta rahoituksesta saat sähköpostiisi.

• Henkilötunnuksesi on oikein (kaikki kirjoitettuna yhteen)
  • Yhteystietosi (puhelinnumero ja sähköpostiosoite) ovat oikein
  • Huomioi tuloissa brutto- ja nettotulojen ero (brutto: ennen veroja, netto: verojen jälkeen)
  • Muistathan lukea tiliehdot (Yleiset ja Erityiset) ennen kuin haet luottoa
  • Saat päätöksen hyväksytystä/hylätystä rahoituksesta 24 tunnin sisällä sähköpostiisi
  • Kun olet saanut rahoitukselle hyväksynnän, tule toimistollemme, ota henkilöllisyystodistuksesi mukaan. Tulostamme lopulliset rahoitussopimukset.

Tutustu alla oleviin esitteisiin ja tiliehtoihin:
Yleiset tiliehdotErityiset tiliehdot & maksutaulukko

Hae rahoitusta:
Rahoitushakemus

Jos tiliehdot- tai maksutaulukkotiedosto ei aukea varmista, että koneessasi on Adobe Reader -ohjelma.
Tarvittaessa voit hakea sen ilmaiseksi klikkaamalla tästä: Lataa ohjelma

Helsingin Liikennekoulun Autokoulurahoitus