A1/A2/A(4+5)-kurssipaketti 3

A1/A2/A(4+5)-kurssipaketti 3 sisältää:

• Perusmaksut (toimistokulut ja kirjaamismaksu) 0€

• 4 teoriatuntia (EAS-koulutus tai Extra moottoripyöräilyn erityispiirteet) 64€ (norm. 69€)

• 5 ajotuntia  425€ (norm. 450€)

• Laaja oppimisympäristö, sähköinen oppikirja, teoriakoeharjoittelu Netreeni, tasotestit, videot ja ohjeet)  60 (norm. 65€)

• Moottoripyörän käyttö käsittely- ja ajokokeessa 100€

Kurssimaksu yhteensä 649 €

alennus 35€

(Kurssimaksu ilman oppimisympäristöä yhteensä 589 €)

(alennus 30€)

A1/A2/A-korttiin tarvittava autokoulupalvelu yhteensä 649 €  (589€)

+ Muut kulut

• A1/A2/A-lisäajotunti tarvittaessa (a 50 min) 90 €

• passikuvat 2 kpl (vihdintie 8 / 4 kpl / varaathan tasarahan tai lasku) 10 €

• ajokorttilupamaksu (maksu Trafille ajokorttilupa asiointipalvelussa, netissä itsenäisesti) 30 €  tai

• ajokorttilupamaksu (maksu Ajovarmalle, autokoulu toimittaa ajokorttilupahakemuksen Ajovarmalle) 40 €

• A1/A2/A-tutkintomaksut (maksa teoriakokeessa teoriakoe 35 € + ajokoe 65 €) 100 €

Ajokorttiluvan liitteeksi tarvitaan yleensä vain

• Tarvittaessa passikuvat 2 kpl (vihdintie 8 / 4 kpl / varaathan tasarahan tai lasku) 10 €

• Ajokorttilupamaksu (suoritettu Ajovarmalle aloituspaketin yhteydessä saamasi sähköpostilinkin kautta) 40 €

Teoriakokeeseen mukaan tarvitaan

• henkilöllisyystodistus (passi, henkilökortti, ajokortti)

• Opetus- ja tutkintotodistus E100

• EAS-todistus, johon merkitty vähintään pakollisen EAS-koulutuksen 4 teoriatuntia.

Moottoripyörääkursseihin sisältyy:

• oppimateriaalit  (sähköinen kurssikirja, täydellinen oppimisympäristö, oppituntikohtaiset kysymykset, itsearviointitehtävät, tasotestit, opetusvideot, sekä muut materiaalit ja kurssikohtaiset ohjeet)

• teoriakoeharjoittelua  (Netreeni Webauton käyttäjätunnuksilla)

• toimistopalvelut  (ajanvaraukset ja ajokorttiluvat)

• ammattitaitoinen koulutus

• moottoripyörän käyttö ensimmäisessä käsitttely- ja ajokokeessa

Perustietoa moottoripyöräkurssista:

• Ajokortin saaminen edellyttää ajokorttilupaa.

• Lupa voidaan myöntää aikaisintaan vuotta ennen kuin täytät ajamiseen vaaditun iän.

• Lupa on voimassa kolme vuotta.

• Ajokorttilupa on kuljettajantutkintoon pääsemisen edellytys ja se kannattaa hakea hyvissä ajoin ennen ajan varaamista teoriakokeeseen.

• teoriakokeen voi suorittaa nykyään jo 1 kk ennen ajokorttiluokan ikävaatimusta, mikäli ajokorttilupa on voimassa, teoriatunnit suoritettu, riittävästi harjoiteltu teoriakoetta varten ja muutkin teoriakokeeseen pääsyn edellytykset täyttyvät.

• ikä vähintäään A1 / 16-vuota, A2 / 18-vuotta ja A / 24-vuotta käsittely- ja ajokokeeseen mentäessä.

• kurssin voi aloittaa, kun ikää on A1 / 15,5 vuotta,  A2 / 17,5 vuotta tai A / 23,5 vuotta eli 6kk ennen ikävaatimuksen täyttymistä.

• toimitamme ajokorttilupahakemuksen Ajovarmalle puolestasi heti, kun toimitat meille hakemuksen liitteet tai voit toki hoitaa ajokorttiluvan itsenäisesti Trafin ajokorttilupa asiointipalvelussa netissä.

• itsenäinen teoriaopiskelu on tärkeä osa kurssia, harjoittele siis ajoissa liikennesääntöjä myös kuvakoe ohjelmalla netissä.

• moottoripyörä ajotunnit alkavat aina Etelä-Haagan (vihdintie 8) toimistolta.

• Käsittely- ja ajokoe voidaan varata, kun teoriakoe on hyväksytty. Myös ajokokeeseen lähdetään Etelä-Haagan toimipisteestä, jossa myös kaikki moottoripyörät ja ajovarusteet säilytetään.