Kevytmoottoripyöräkortti A2(4+10)-kurssi (ajokortti / EAS-koulutus pohjalla tai A-teoriat + 10 ajotuntia)2018-10-17T16:19:09+00:00

A2(4+10)-kurssi   (ei ajokorttia / EAS-koulutusta pohjalla tai A-teoriat + 10  ajotuntia)

Peruspaketti A2(4+10)-kurssi sisältää:

• Perusmaksu (toimistokulut, kirjaamismaksu, sisältää EAS-koulutuksen 4h tai A-teoriat)  139 €

• 4 teoriatuntia  (ei ajokorttia / EAS-koulutusta pohjalla 4x45min tai A-tunnit 4x45min)  0 €

• 10 ajotuntia  (käsittelykoetehtävien harjoittelua ja liikenneajoa yhteensä 10x50min) 845 €

• Oppimateriaalit  65 €

• Moottoripyörän käyttö tutkinnossa  90 €

Kurssimaksu 1139 €  + muut kulut

A2-korttiin tarvittava autokoulupalvelu yhteensä 1139 €

+ Muut kulut

• A2-lisäajotunti tarvittaessa (a 50 min) 90 €

• passikuvat 2 kpl (vihdintie 8 / 4 kpl / varaathan tasarahan tai lasku) 10 €

• ajokorttilupamaksu (maksu Trafille ajokorttilupa asiointipalvelussa, netissä itsenäisesti) 30 €  tai

• ajokorttilupamaksu (maksu Ajovarmalle, autokoulu toimittaa ajokorttilupahakemuksen Ajovarmalle) 40 €

• A2-tutkintomaksut (maksa teoriakokeessa teoriakoe 35 € + ajokoe 65 €) 100 €

Ajokorttiluvan liitteeksi tarvitaan yleensä vain

• Tarvittaessa passikuvat 2 kpl (vihdintie 8 / 4 kpl / varaathan tasarahan tai lasku) 10 €

• Ajokorttilupamaksu (suoritettu Ajovarmalle aloituspaketin yhteydessä saamasi sähköpostilinkin kautta) 40 €

Teoriakokeeseen mukaan tarvitaan

• henkilöllisyystodistus (passi, henkilökortti, ajokortti)

• Opetus- ja tutkintotodistus E100

• EAS-todistus, johon merkitty vähintään pakollisen EAS-koulutuksen 4 teoriatuntia.

Moottoripyörääkursseihin sisältyy:

• oppimateriaalit  (sähköinen kurssikirja, täydellinen oppimisympäristö, oppituntikohtaiset kysymykset, itsearviointitehtävät, tasotestit, opetusvideot, sekä muut materiaalit ja kurssikohtaiset ohjeet)

• teoriakoeharjoittelua  (Netreeni Webauton käyttäjätunnuksilla)

• toimistopalvelut  (ajanvaraukset ja ajokorttiluvat)

• ammattitaitoinen koulutus

• moottoripyörän käyttö ensimmäisessä käsitttely- ja ajokokeessa

Perustietoa moottoripyöräkurssista:

• Ajokortin saaminen edellyttää ajokorttilupaa.

• Lupa voidaan myöntää aikaisintaan vuotta ennen kuin täytät ajamiseen vaaditun iän.

• Lupa on voimassa kolme vuotta.

• Ajokorttilupa on kuljettajantutkintoon pääsemisen edellytys ja se kannattaa hakea hyvissä ajoin ennen ajan varaamista teoriakokeeseen.

• teoriakokeen voi suorittaa nykyään jo 1 kk ennen ajokorttiluokan ikävaatimusta, mikäli ajokorttilupa on voimassa, teoriatunnit suoritettu, riittävästi harjoiteltu teoriakoetta varten ja muutkin teoriakokeeseen pääsyn edellytykset täyttyvät.

• ikä vähintäään 18-vuotta käsittely- ja ajokokeeseen mentäessä.

• kurssin voi aloittaa, kun täyttää 17,5-vuotta.

• toimitamme ajokorttilupahakemuksen Ajovarmalle puolestasi heti, kun toimitat meille hakemuksen liitteet tai voit toki hoitaa ajokorttiluvan itsenäisesti Trafin ajokorttilupa asiointipalvelussa netissä.

• itsenäinen teoriaopiskelu on tärkeä osa kurssia, harjoittele siis ajoissa liikennesääntöjä myös kuvakoe ohjelmalla netissä.

• moottoripyörä ajotunnit alkavat aina Etelä-Haagan (vihdintie 8) toimistolta.

• Käsittely- ja ajokoe voidaan varata, kun teoriakoe on hyväksytty. Myös ajokokeeseen lähdetään Etelä-Haagan toimipisteestä, jossa myös kaikki moottoripyörät ja ajovarusteet säilytetään.

Tilaa uutiskirje nyt!

Saat autokoulun uusimmat asiakastiedotteet ja tarjoukset heti ensimmäisten joukossa!
Hei, Kuinka voin auttaa sinua?