Moottoripyöräkortti A2(8+5)-kurssi (ei ajokorttia / EAS-koulutusta pohjalla tai A-teoriat + 5 ajotuntia)2018-09-23T19:18:43+00:00

A2(8+5)-kurssi   (ei ajokorttia / EAS-koulutusta pohjalla + A-teoriat + 5  ajotuntia)

Peruspaketti A2(8+5)-kurssi sisältää:

• Perusmaksu (toimistokulut, kirjaamismaksu, sisältää EAS-koulutuksen 4h + A-teoriat)  220 €

• 8 teoriatuntia (EAS-tunnit 4x45min (arvo 59 €) + moottoripyöräilyn erityispiirteet A-tunnit 4x45min (arvo 59 €) sisältyvät perusmaksuun) 0 €

• 5 ajotuntia  (käsittelykoetehtävien harjoittelua ja liikenneajoa yhteensä 5x50min) 425 €

• Oppimateriaalit  79 €

• Moottoripyörän käyttö tutkinnossa  90 €

Kurssimaksu 814 €  + muut kulut

A2-korttiin tarvittava autokoulupalvelu yhteensä 814 €

+ Muut kulut

• A2-lisäajotunti tarvittaessa (a 50 min) 90 €

• passikuvat 2 kpl (vihdintie 8 / 4 kpl / varaathan tasarahan tai lasku) 10 €

• ajokorttilupamaksu (maksu Trafille ajokorttilupa asiointipalvelussa, netissä itsenäisesti) 30 €  tai

• ajokorttilupamaksu (maksu Ajovarmalle, autokoulu toimittaa ajokorttilupahakemuksen Ajovarmalle) 40 €

• A2-tutkintomaksut (maksa teoriakokeessa teoriakoe 35 € + ajokoe 65 €) 100 €

Ajokorttiluvan liitteeksi tarvitaan yleensä vain

• Tarvittaessa passikuvat 2 kpl (vihdintie 8 / 4 kpl / varaathan tasarahan tai lasku) 10 €

• Ajokorttilupamaksu (suoritettu Ajovarmalle aloituspaketin yhteydessä saamasi sähköpostilinkin kautta) 40 €

Teoriakokeeseen mukaan tarvitaan

• henkilöllisyystodistus (passi, henkilökortti, ajokortti)

• Opetus- ja tutkintotodistus E100

• EAS-todistus, johon merkitty vähintään pakollisen EAS-koulutuksen 4 teoriatuntia.

Moottoripyörääkursseihin sisältyy:

• oppimateriaalit  (sähköinen kurssikirja, täydellinen oppimisympäristö, oppituntikohtaiset kysymykset, itsearviointitehtävät, tasotestit, opetusvideot, sekä muut materiaalit ja kurssikohtaiset ohjeet)

• teoriakoeharjoittelua  (Netreeni Webauton käyttäjätunnuksilla)

• toimistopalvelut  (ajanvaraukset ja ajokorttiluvat)

• ammattitaitoinen koulutus

• moottoripyörän käyttö ensimmäisessä käsitttely- ja ajokokeessa

Perustietoa moottoripyöräkurssista:

• Ajokortin saaminen edellyttää ajokorttilupaa.

• Lupa voidaan myöntää aikaisintaan vuotta ennen kuin täytät ajamiseen vaaditun iän.

• Lupa on voimassa kolme vuotta.

• Ajokorttilupa on kuljettajantutkintoon pääsemisen edellytys ja se kannattaa hakea hyvissä ajoin ennen ajan varaamista teoriakokeeseen.

• teoriakokeen voi suorittaa nykyään jo 1 kk ennen ajokorttiluokan ikävaatimusta, mikäli ajokorttilupa on voimassa, teoriatunnit suoritettu, riittävästi harjoiteltu teoriakoetta varten ja muutkin teoriakokeeseen pääsyn edellytykset täyttyvät.

• ikä vähintäään 18-vuotta käsittely- ja ajokokeeseen mentäessä.

• kurssin voi aloittaa, kun täyttää 17,5-vuotta.

• toimitamme ajokorttilupahakemuksen Ajovarmalle puolestasi heti, kun toimitat meille hakemuksen liitteet tai voit toki hoitaa ajokorttiluvan itsenäisesti Trafin ajokorttilupa asiointipalvelussa netissä.

• itsenäinen teoriaopiskelu on tärkeä osa kurssia, harjoittele siis ajoissa liikennesääntöjä myös kuvakoe ohjelmalla netissä.

• moottoripyörä ajotunnit alkavat aina Etelä-Haagan (vihdintie 8) toimistolta.

• Käsittely- ja ajokoe voidaan varata, kun teoriakoe on hyväksytty. Myös ajokokeeseen lähdetään Etelä-Haagan toimipisteestä, jossa myös kaikki moottoripyörät ja ajovarusteet säilytetään.

Toimisto suljettu

Ajotunnit alkavat myös täältä!