Hae Ajokorttilupaa nyt sähköisesti Trafin Ensimmäinen ajokortti -palvelusta.

Nyt voi siis valita:

1. ME TOIMITAMME EDELLEEN AJOKORTTILUPAHAKEMUKSET AJOVARMAAN ASIAKKAAN PUOLESTA JA SINUN TULEE VAIN TOIMITTAA TARVITTAVAT LIITTEET MEILLE!

2. VAIHTOEHTOISESTI VOIT NYT HOITAA TÄMÄN KOKONAAN SÄHKÖISESTI!

Voit nyt siis hakea tietyin edellytyksin ajokorttilupaa sähköisesti Trafin Ensimmäinen ajokortti -palvelussa. Trafin sivuilta voit myös korottaa ajokorttiasi. Mikäli sähköisen palvelun käytön edellytykset eivät täyty, toimi seuraavan ohjeen mukaisesti.

TraFilta haetaan ajokorttilupaa B-kortille, kun aloitat autokoulun. Tulostamme ajokorttilupahakemuksen sinulle allekirjoitettavaksi ja toimitamme sen Ajovarmalle, kun olet todistanut henkilöllisyytesi ja tuonut tarvittavat liitteet:

• 2 passikuvaa. Jos sinulla on kuitenkin voimassa oleva passi tai henkilökortti, et tarvitse uusia passikuvia ajokorttia varten. Et tarvitse kuvia myöskään, jos olet toimittanut valokuvat ajo-, kuljettaja- tai ammattipätevyyskorttia tai ADR- tai taksinkuljettajan ajolupaa varten 1.1.2013 tai sen jälkeen.

• Ajokorttilupamaksu 40 € on suoritettu ja tästä on ilmoitettu meille.

Lupamaksu 40,00 euroa maksetaan Ajovarma Oy:n verkkopalvelussa Ajovarmalta saamasi sähköpostilinkin kautta.

Sähköpostiviestissä mainittu ja varattu ajankohta tarkoittaa vain, että lupamaksu on suoritettava tähän mennessä. Kuitenkin heti maksun suoritettuasi, me toimitamme lupahakemuksesi Ajovarma Oy:lle. Teoriakokeen voi varata ja suorittaa vasta kun TraFi on myöntänyt ajokorttiluvan. Hakemuksen käsittely kestää yleensä muutaman päivän. Lue lisää ajokorttiluvasta.

• Ajokorttilupamaksu myös 1.7.2018 päivitetyn hinnaston mukaan  (AM120, T, A1, A2 ja A- ja B-ajokorttiluokat ja kortinkorotukset) 40 €

• Tarkista ja allekirjoita ajokorttilupahakemus autokoulun tai Ajovarman toimistossa.

2018-08-19T13:50:35+00:00