Aloitusinfo ja kurssiohjeet

Sisältävät myös kurssien sopimusehdot!

Kuljettajantutkintoja ovat teoriakoe, käsittelykoe ja ajokoe!

EAS-turvallisuuskoulutus (Liikenteen perusteet 4h) on pakollinen kaikille, jotka hakevat ajokorttia ensimmäistä kertaa.

Järjestämme pakollista EAS (ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutusta (4h), RTK (riskientunnistamiskoulutusta (4h) ja vapaaehtoista ajokorttiluokkien erityispiirteisiin liittyviä koulutuspaketteja (4h) myös opetuslupalaisille. Opettaja kuittaa ajotunnit opettajan tabletilla. Halutessaan myös oppilas voi kuitata ajotunnin omalla Webauto salasanallaan. Suositeltavaa on, että myös oppilas seuraa teoria- ja ajotuntien ajanvarauksia ja suorituksia Webauto oppilashallintajärjestelmän avulla. Kirjaudu ja perehdy siis Webautoon heti kurssin alussa ja aloita myös verkkotuntien suorittaminen heti oman aikataulusi mukaisesti..

Kurssin aloitusinfo kirjekuori sisältää:

• opetussopimuksen läpikäynti ja allekirjoittaminen
  • autokoulun yleiset käytännöt (ajotuntien varaaminen ja peruutus, yhteydenpito ja tiedottaminen)
  • ajokorttilupa (hakemus, maksu, passikuvat, lääkärintodistus ja huoltajan suostumus tarvittaessa)
  • hakemuksen voi täydentää ja passikuvat teettää myös autokoulun Etelä-Haagan toimipisteessä
  • Keskustellaan ja sovitaan teoriatuntien suorittamistavasta (toimipisteessä ja/tai virtuaaliluokassa tai vaihtoehtoisesti kaikki verkkotunteina oppimisympäristössä Ma-To 8-22, Pe-La 8-16).
  • henkilökohtaisen lukujärjestyksen suunnittelu ja laatiminen (Katso myös Lukujärjestys ja ota kalenteri mukaan)
  • laskutuksen suunnittelu ja laatiminen (yleensä sovitaan maksut 1-5:een erään)
  • autokoulun kotisivuihin perehtyminen
  • oppilashallintaohjelman (Webauto) käyttöönotto ja hyödyntäminen
  • oppimateriaalit (oppikirjat, työkirjat ja muut kurssikohtaiset ja yleisten käytäntöjen ohjeet annetaan)
  • oppimisympäristöt (Webauto ja eAutokoulu käyttäjätunnukset ja salasanat annetaan)
  • Tallenna autokoulun yhteystiedot puhelimeesi ja lähetä WhatsApp – viesti +358 40 576 2015 ja/tai sähköposti osoitteeseen info@helsinginliikennekoulu.fi, jotta yhteydenpito ja kurssin suorittaminen alkaa hyvin heti kurssin alusta asti (myös käyntikortti annetaan).

Meillä voit maksaa kaikilla seuraavilla maksutavoilla.

Laskut voidaan siis lähettää sähköpostitse ilmoittautumisen yhteydessä sovituissa erissä tai tehdä yhdessä Resurs Bank rahoitushakemus.

Toimipisteessä on myös mahdollista maksaa käteisellä ja MobilePayllä, sekä kaikilla muillakin MAKSUTAVAN 1 mukaisilla maksutavoilla verkkopalveluita hyödyntämällä.

Huom. Valitettavasti toimipisteessämme ei ole käytössä maksupäätettä korttimaksua varten. Passikuvien ja muiden pienempien summien yleisin maksutapavaihtoehto on MobilePay, joita varten on tehty omat QR-koodit maksamista helpottamaan.

Ilmoittauduttuasi voit vielä vaihtaa kurssipakettia, aloitusajankohtaa tai peruuttaa osallistumisesi ilman kuluja ilmoittamalla meille ennen ensimmäisen maksuerän eräpäivää. Kurssin aloittaminen onnistuu heti suorittamalla pakolliset verkkoteoriatunnit sähköpostivahvistuksessa olevilla Webauto oppimisympäristön kirjautumistunnuksilla. Lue lisää myös autokoulurahoituksesta tästä!