Loading...
Aloitusinfo – Näin suoritat kevytmoottoripyöräkurssin2018-10-16T17:37:28+00:00

NÄIN SUORITAT KEVYTMOOTTORIPYÖRÄKURSSIN

Kevytmoottoripyöräkurssin suorittaminen sujuu mainiosti, kun noudatat näitä ohjeita:

  1. Ilmoittaudu kurssille. Voit aloittaa kevytmoottoripyöräkurssin aikaisintaan 6 kuukautta ennen kuin täytät 16-vuotta (A1). Mikäli moottoripyöräkortti on ensimmäinen ajokorttisi, suoritat aluksi 4 teoriatunnin laajuisen turvallisuuskoulutuksen TK1-4 (EAS). Valitse kuudesta kevarikurssivaihtoehdosta sinulle mieluisin ja tarpeitasi vastaava kurssi, joka vaikuttaa kurssinimen mukaisesti A1(teoriatuntien+ajotuntien) määrään. Kurssin valintaoppaan löydät alkaalta. Kaikki kurssimme sisältävät laajan oppimisympäristön, Netreeni teoriakoeharjoittelun, sähköisen oppikirjan ja paljon muuta. Tervetuloa kevarikurssille!

  2. Hae ajokokorttilupaa. Voit hakea ajokorttiluvan sähköisesti Trafin sivuilla, tai voit hoitaa sen toimistossamme. Ajokorttilupa kannattaa hoitaa kuntoon heti kurssin alussa.

  3. Opiskele huolella. Kevytmoottoripyöräkurssin teoriaopiskelu on oppilaan oman aktiivisuuden varassa. Kevytmoottoripyöräkurssiemme hintaan sisältyy laaja itseopiskelumateriaali, jonka avulla opiskelet kaiken tarvittavan verkkopalvelun kautta.

  4. Suorita teoriakoe. Kun olet opiskellut riittävästi ja olet hakenut ajokorttilupaa, voit suorittaa teoriakokeen. Ota kokeeseen mukaan henkilöllisyystodistus, opetus- ja tutkintotodistus E100, EAS-koulutuksen todistus, jos mopokortti on ensimmäinen ajokorttisi, ja huoltajan suostumus ajokortin suorittamista varten. Saat nämä kaikki paperit autokoululta. Voit suorittaa teoriakokeen aikaisintaan kuukautta ennen kuin täytät 16-vuotta.

  5. Varaa ajotunnit ja harjoittele riittävästi ajamista. Ajotunteja voi varata ja ajaa, kun oppilas on aloittanut kurssin, mutta niitä suositellaan suoritettavaksi mahdollisimman paljon tiiviisti juuri lähiviikkoina ennen käsittely- ja ajokoetta ilman 2-3 viikon taukoja ajotuntien välissä – Suunnittele siis huolellisesti.

  6. Suorita käsittelykoe– ja ajokoe hyväksytysti. Käsittely- ja ajokokeen suoritettuasi saat A1-luokan ajokortin, jolla voit kuljettaa A1-luokan kevytmoottoripyöriä.

AJOHARJOITTELUTervetuloa kurssille palvelevaan ja mukavaan autokouluun !

Ilmoittautuminen onnistuu paikanpäällä, soittamalla, sähköpostitse tai ilmoittaudu netissä.

Ilmoittaudu kurssille tästä !
Helsingin Liikennekoulu - Autokoulu Helsinki - Traktorikurssi
Helsingin Liikennekoulun valkoinen logo

Tervetuloa palvelevaan, asiantuntevaan, sekä vastuulliseen ja mukavaan autokouluun! Kurssille voi ilmoittautua soittamalla, sähköpostitse, tulemalla käymään tai netissä.


Ilmoittaudu

Etelä-Haaga

Vihdintie 8, 00350 Helsinki

Phone: 010 548 5500

Mobile: +358 40 576 2015

Web: www.helsinginliikennekoulu.fi

Toimisto avoinna

ma-to 9-17, pe 9-15

Kannelmäki

Kantelettarentie 7, 00420 Helsinki

Phone: 010 548 5500

Mobile: +358 40 576 2015

Web: www.helsinginliikennekoulu.fi

Toimisto suljettu

Ajotunnit alkavat myös täältä!
Share
Share