Kurssit alkavat neljän tunnin teoriaosuudella.
Nämä neljä teoriatuntia TK1-4 voit suorittaa etänä verkkoteoriatunteina, milloin vain Ma-To 8-22, Pe-La 8-16. Nyt siis myös EAS- ja RTK-tunteja voidaan suorittaa myös lauantaisin!

Tämä EAS-turvallisuuskoulutus (Liikenteen perusteet 4h) on pakollinen kaikille, jotka hakevat ajokorttia ensimmäistä kertaa. Lisäksi vapaaehtoinen aloitusinfo maanantaisin klo 17.00!

Aloitusinfo ja kurssiohjeet löytyvät myös seuraavista linkeistä!

Vapaaehtoinen aloitusinfo teoriatunti järjestetään tarvittaessa joka arkimaanantai Etelä-Haagassa klo 17.00. Kaikkien kurssien osalla kurssikohtainen aloitusinfo voidaan käydä läpi myös etukäteen toimistolla Etelä-Haagan toimipisteen aukioloaikoina ma-to klo 10-18.

Järjestämme pakollista EAS (ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutusta (4h), RTK (riskientunnistamiskoulutusta (4h) ja vapaaehtoista ajokorttiluokkien erityispiirteisiin liittyviä koulutuspaketteja (4h) myös opetuslupalaisille.
Kaikki teoriatunnit suoritetaan pääsääntöisesti ja kätevästi verkkotunteina oppimisympäristössä tai virtuaalitunteina virtuaaliluokassa.

Opettaja kuittaa ajotunnit opettajan tabletilla. Halutessaan myös oppilas voi kuitata ajotunnin omalla Webauto salasanallaan. Suositeltavaa on, että myös oppilas seuraa teoria- ja ajotuntien edistymistä Webauto oppilashallintajärjestelmän avulla. Kirjaudu ja perehdy siis Webautoon heti aloitustunnin jälkeen.

Kurssin aloitusinfo kirjekuori sisältää:

• opetussopimuksen läpikäynti ja allekirjoittaminen
  • autokoulun yleiset käytännöt (ajotuntien varaaminen ja peruutus, yhteydenpito ja tiedottaminen)
  • ajokorttilupa (hakemus, maksu, passikuvat, lääkärintodistus ja huoltajan suostumus tarvittaessa)
  • hakemuksen voi täydentää ja passikuvat teettää myös autokoulun Etelä-Haagan toimipisteessä
  • Keskustellaan ja sovitaan teoriatuntien suorittamistavasta (toimipisteessä ja/tai virtuaaliluokassa tai vaihtoehtoisesti kaikki verkkotunteina oppimisympäristössä Ma-To 8-22, Pe-La 8-16).
  • henkilökohtaisen lukujärjestyksen suunnittelu ja laatiminen (Katso myös Lukujärjestys ja ota kalenteri mukaan)
  • laskutuksen suunnittelu ja laatiminen (yleensä sovitaan maksut 1-5:een erään)
  • autokoulun kotisivuihin perehtyminen
  • oppilashallintaohjelman (Webauto) käyttöönotto ja hyödyntäminen
  • oppimateriaalit (oppikirjat, työkirjat ja muut kurssikohtaiset ja yleisten käytäntöjen ohjeet annetaan)
  • oppimisympäristöt (Webauto ja eAutokoulu käyttäjätunnukset ja salasanat annetaan)
  • Tallenna autokoulun yhteystiedot puhelimeesi ja lähetä WhatsApp – viesti +358 40 576 2015 ja/tai sähköposti osoitteeseen info@helsinginliikennekoulu.fi, jotta yhteydenpito ja kurssin suorittaminen alkaa hyvin heti kurssin alusta asti (myös käyntikortti annetaan).

Ilmoittaudu autokoulun seuraavalle haluamallesi kurssille seuraavilla eri värisillä ja kurssikohtaisilla painikkeilla.

1. Halutessasi voit maksaa heti monipuolisilla verkkomaksutavoilla tai SVEAn WebPay-rahoituksella (MAKSUTAPA 1).

2. Halutessasi voimme lähettää laskut 1-10 erässä sähköpostiin tai sopia Resurs Bank autokoulurahoituksesta (MAKSUTAPA 2).

Ilmoittauduttuasi voit vielä vaihtaa kurssipakettia, aloitusajankohtaa tai peruuttaa osallistumisesi ilman kuluja ilmoittamalla meille ennen ensimmäisen maksuerän eräpäivää. Kurssin aloittaminen onnistuu heti suorittamalla pakolliset verkkoteoriatunnit sähköpostivahvistuksessa olevilla Webauto oppimisympäristön kirjautumistunnuksilla.