AM120(4+2)-kurssipaketti 2

AM120(4+2)-kurssipaketti 2 sisältää:

• Perusmaksut (toimistokulut ja kirjaamismaksu) 0€

• 4 teoriatuntia (EAS-koulutus tai Extra mopon erityispiirteet) 59€ (norm. 69€)

• 2 ajotuntia  160€ (norm. 170€)

• Laaja oppimisympäristö, sähköinen oppikirja, teoriakoeharjoittelu Netreeni, tasotestit, videot ja ohjeet)  60 (norm. 65€)

• Mopon käyttö käsittelykokeessa 60€ (norm. 65€)

Kurssimaksu yhteensä 339 €

alennus 30€

(Kurssimaksu ilman oppimisympäristöä yhteensä 279 €)

(alennus 25€)

AM120-korttiin tarvittava autokoulupalvelu yhteensä 339 €  (279 €)

+ Muut kulut

• AM120-lisäajotunti tarvittaessa (a 50 min) 85 €

• passikuvat 2 kpl (vihdintie 8 / 4 kpl / varaathan tasarahan tai lasku) 10 €

• ajokorttilupamaksu (maksu Traficomin ajokorttilupa asiointipalvelussa, netissä itsenäisesti) 20 €  tai

• ajokorttilupamaksu (maksu Ajovarmalle, autokoulu toimittaa ajokorttilupahakemuksen Ajovarmalle) 35 €

• AM120-tutkintomaksut (maksa teoriakokeessa teoriakoe 35 € + ajokoe 28 €) 63 €

Ajokorttiluvan liitteeksi tarvitaan yleensä vain

• Tarvittaessa passikuvat 2 kpl (vihdintie 8 / 4 kpl / varaathan tasarahan tai lasku) 10 €

Teoriakokeeseen mukaan tarvitaan

• henkilöllisyystodistus (passi, henkilökortti, ajokortti)

• Opetus- ja tutkintotodistus E100, johon merkitty vähintään pakollisen EAS-koulutuksen 4 teoriatuntia.

• huoltajien suostumuslomake

Mopokursseihin sisältyy:

• oppimateriaalit  (sähköinen kurssikirja, täydellinen oppimisympäristö, oppituntikohtaiset kysymykset, itsearviointitehtävät, tasotestit, opetusvideot, sekä muut materiaalit ja kurssikohtaiset ohjeet)

• teoriakoeharjoittelua  (Netreeni Webauton käyttäjätunnuksilla)

• toimistopalvelut  (ajanvaraukset ja ajokorttiluvat)

• ammattitaitoinen koulutus

• henkilöauton käyttö ensimmäisessä B-luokan ajokokeessa

Perustietoa mopokurssista:

• ikä vähintäään 15-vuotta ajokokeeseen mentäessä.

• kurssin voi aloittaa, kun täyttää 14,5-vuotta.

• ajokorttilupaa kannattaa hakea 3-12 kk ennen kuin täyttää 15-vuotta.

• toimitamme ajokorttilupahakemuksen Ajovarmalle puolestasi heti, kun toimitat meille hakemuksen liitteet.

• itsenäinen teoriaopiskelu on tärkeä osa kurssia, harjoittele siis ajoissa liikennesääntöjä myös kuvakoe ohjelmalla netissä.

• teoriakokeen voi suorittaa nykyään jo 1 kk ennen ajokorttiluokan ikävaatimusta, mikäli ajokorttilupa on voimassa, teoriatunnit suoritettu, riittävästi harjoiteltu teoriakoetta varten ja muutkin teoriakokeeseen pääsyn edellytykset täyttyvät.

• mopo ajotunnit alkavat aina Etelä-Haagan (vihdintie 8) toimistolta.

• ajotunnit ja käsittelykoe voidaan varata, kun teoriakoe on hyväksytty. Myös käsittelykokeeseen lähdetään Etelä-Haagan toimipisteestä, jossa myös kaikki ajovarusteet sijaitsevat.

• ajokorttilupa on voimassa myötämisestä alkaen 3 vuotta AM120-luokan ajokorttia haettaessa.

Meillä voit suorittaa AM120-kurssin joko manuaali- tai automaattivaihteisella mopolla. Mikäli suoritat automaatti skootterilla ei kuitenkaan ajokorttiisi tule merkintää, että saat ajaa vain skootterilla. Saat siis aina AM120-luokan ajokortilla ajaa kaikenlaisia AM120-luokkaan kuuluvia ajoneuvoja.