Mopokortti (ei ajokorttia pohjalla + mopoilun erityispiirteet)2018-10-16T22:52:56+00:00

AM120(8+2)-kurssi   (ei ajokorttia tai EAS-koulutusta pohjalla + mopoilun erityispiirteet + 2  ajotuntia)

Peruspaketti AM120(8+2)-kurssi sisältää:

• Perusmaksu (toimistokulut, kirjaamismaksu, sisältää EAS-koulutuksen 4h)   84 €

• 8 teoriatuntia (EAS-tunnit 4x45min (arvo 59 €) + mopoilun erityispiirteet 4x45min (arvo 59 €) sisältyvät perusmaksuun) 0 €

• 2 ajotuntia (käsittelytehtävien harjoittelu 50min, liikenneajo 50min)  160 €

• Oppimateriaalit  65 €

• Mopon käyttö tutkinnossa (suoritetaan autokoulun mopolla)  65 €

Kurssimaksu yhteensä 374 €

AM120-korttiin tarvittava autokoulupalvelu yhteensä 374 €

+ Muut kulut

• AM120-lisäajotunti tarvittaessa (a 50 min) 85 €

• passikuvat 2 kpl (vihdintie 8 / 4 kpl / varaathan tasarahan tai lasku) 10 €

• ajokorttilupamaksu (maksu Ajovarmalle aloituspaketin yhteydessä saamasi sähköpostilinkin kautta) 40 €

• AM120-tutkintomaksut (maksa teoriakokeessa teoriakoe 35 € + ajokoe 28 €) 63 €

Ajokorttiluvan liitteeksi tarvitaan yleensä vain

• Tarvittaessa passikuvat 2 kpl (vihdintie 8 / 4 kpl / varaathan tasarahan tai lasku) 10 €

• Ajokorttilupamaksu (suoritettu Ajovarmalle aloituspaketin yhteydessä saamasi sähköpostilinkin kautta) 40 €

Teoriakokeeseen mukaan tarvitaan

• henkilöllisyystodistus (passi, henkilökortti, ajokortti)

• Opetus- ja tutkintotodistus E100, johon merkitty vähintään pakollisen EAS-koulutuksen 4 teoriatuntia.

• huoltajien suostumuslomake

Mopokursseihin sisältyy:

• oppimateriaalit  (sähköinen kurssikirja, täydellinen oppimisympäristö, oppituntikohtaiset kysymykset, itsearviointitehtävät, tasotestit, opetusvideot, sekä muut materiaalit ja kurssikohtaiset ohjeet)

• teoriakoeharjoittelua  (Netreeni Webauton käyttäjätunnuksilla)

• toimistopalvelut  (ajanvaraukset ja ajokorttiluvat)

• ammattitaitoinen koulutus

• henkilöauton käyttö ensimmäisessä B-luokan ajokokeessa

Perustietoa mopokurssista:

• ikä vähintäään 15-vuotta ajokokeeseen mentäessä.

• kurssin voi aloittaa, kun täyttää 14,5-vuotta.

• ajokorttilupaa kannattaa hakea 3-12 kk ennen kuin täyttää 15-vuotta.

• toimitamme ajokorttilupahakemuksen Ajovarmalle puolestasi heti, kun toimitat meille hakemuksen liitteet.

• itsenäinen teoriaopiskelu on tärkeä osa kurssia, harjoittele siis ajoissa liikennesääntöjä myös kuvakoe ohjelmalla netissä.

• teoriakokeen voi suorittaa nykyään jo 1 kk ennen ajokorttiluokan ikävaatimusta, mikäli ajokorttilupa on voimassa, teoriatunnit suoritettu, riittävästi harjoiteltu teoriakoetta varten ja muutkin teoriakokeeseen pääsyn edellytykset täyttyvät.

• mopo ajotunnit alkavat aina Etelä-Haagan (vihdintie 8) toimistolta.

• ajotunnit ja käsittelykoe voidaan varata, kun teoriakoe on hyväksytty. Myös käsittelykokeeseen lähdetään Etelä-Haagan toimipisteestä, jossa myös kaikki ajovarusteet sijaitsevat.

• ajokorttilupa on voimassa myötämisestä alkaen 3 vuotta AM120-luokan ajokorttia haettaessa.

Meillä voit suorittaa AM120-kurssin joko manuaali- tai automaattivaihteisella mopolla. Mikäli suoritat automaatti skootterilla ei kuitenkaan ajokorttiisi tule merkintää, että saat ajaa vain skootterilla. Saat siis aina AM120-luokan ajokortilla ajaa kaikenlaisia AM120-luokkaan kuuluvia ajoneuvoja.

Tilaa uutiskirje nyt!

Saat autokoulun uusimmat asiakastiedotteet ja tarjoukset heti ensimmäisten joukossa!
Hei, Kuinka voin auttaa sinua?