Päiväkohtaiset aukioloajat

Toimiston päiväkohtaiset aukioloajat ja ajanvaraukset – Päiväkohtaiset aukioloajat siis vaihtelevat hieman viikottain ja huomioivat myös poikkeustapaukset, kuten henkilökuntamme lomat, sairaustapaukset ja arkipyhäpäivät, sekä myös liikenneopettajana toimivalle sihteerille varatut ajotunnit, jolloin toimisto on merkitty suljetuksi. Muutoksia ei tehdä kuitenkaan kevein perustein enää samana päivänä. Otathan nämä siis huomioon myös tehdessäsi ajanvarauksia osoitteessa www.helsinginliikennekoulu.fi/ajanvaraus

Ajotunteja järjestetään toki myös muina aikoina pääsääntöisesti Ma-Pe klo 8-18 välillä ja näiden varaaminen onnistuu Webauto oppilashallinnan lisäksi myös soittamalla tai Whatsapp +358 40 576 2015.

We’re Closed
Hei, Tänään on Sunnuntai klo 7.43 ja valitettavasti toimiston OPEN valo on jo suljettu tämän päivän osalta. Avaamme kuitenkin jo huomenna klo 12.00.

Seuraavana 7 päivänä tällä hetkellä ja nämä vaihtelevat viikottain normaali aukioloaikojen välillä. Nyt on käynnissä kesälomat, mutta palvelemme silti myös Heinäkuussa, joten olethan yhteydessä sähköpostitse tai Whatsapp +358 40 576 2015, mikäli emme pysty vastaamaan puhelimeen tai Chattiin ajotuntien aikana, Kiitos.

Sunnuntai, 1 elokuun: Suljettu
Maanantai, 2 elokuun: 12.00 – 17.00
Tiistai, 3 elokuun: 12.00 – 17.00
Keskiviikko, 4 elokuun: 12.00 – 17.00
Torstai, 5 elokuun: 12.00 – 17.00
Perjantai, 6 elokuun: Suljettu
Lauantai, 7 elokuun: Suljettu

Seitsemän päivän kuluttua yritämme palvella sinua toimistossa näiden normaali aukioloaikojen välillä tai OPEN-valon palaessa myös kotisivuilla – varaa ja varmista sinulle sopiva ajankohta täältä.

Sunnuntai Suljettu
Maanantai – Torstai 12.00 – 17.00