Päivittäin vaihtuvat aukioloajat

Toimiston päivittäin vaihtuvat aukioloajat ja ajanvaraukset – Päivittäin vaihtuvat aukioloajat siis vaihtelevat päivittäin/viikottain/kausittain ja huomioivat myös poikkeustapaukset, kuten henkilökuntamme lomat, sairaustapaukset ja arkipyhäpäivät, sekä myös liikenneopettajana toimivalle sihteerille varatut ajotunnit, jolloin toimisto on merkitty suljetuksi. Muutoksia ei tehdä kuitenkaan kevein perustein enää samana päivänä. Otathan nämä siis huomioon myös tehdessäsi ajanvarauksia osoitteessa www.helsinginliikennekoulu.fi/ajanvaraus

Ajotunteja järjestetään toki myös muina aikoina pääsääntöisesti Ma-Pe klo 8-18 välillä ja näiden varaaminen onnistuu Webauto oppilashallinnan lisäksi myös soittamalla tai Whatsapp +358 40 576 2015.

We’re Closed
Hei, Tänään on Torstai klo 2.50 ja valitettavasti emme ole nyt avoinna, mutta avaamme tänään klo 16.20.

Toimisto on avoinna normaalisti mahdollisimman joustavasti myös tarpeen mukaan erikseen sovitusti, joten olethan yhteydessä erityisesti kesäkuukausina Whatsapp- tai sähköposti -viestillä, mikäli haluat meidän olevan yhteydessä sinuun soittamalla tai sopia tapaamisen. Ajotuntunteja varataan jo kurssille ilmoittautuneille joko soittamalla, Whatsapp -viesteillä tai Webautoon kirjautumalla TÄSTÄ.

+358 40 576 2015 tai info@helsinginliikennekoulu.fi

To, 11 elo: 16.20 – 17.00
Pe, 12 elo: 10.30 – 15.00
La, 13 elo: Suljettu
Su, 14 elo: Suljettu
Ma, 15 elo: 14.30 – 17.00
Ti, 16 elo: 11.30 – 17.00
Ke, 17 elo: 12.00 – 17.00

Pyrimme päivystämään toimistolla parhaamme mukaan arkisin (suljettu la-su + pyhäpäivinä), mutta tulethan paikanpäälle päivittäin vaihtuvina aukioloaikoina OPEN-valon palaessa toimipisteessä ja kotisivuilla. Voit myös varata sinulle sopivan ajankohdan etukäteen soittamalla, Whatsapp -viestillä tai nettiajanvarauksella TÄSTÄ.

fi Finnish
Vieritä ylös