Henkilöautolla liikenteessä (4 oppituntia)

Henkilöautolla liikenteessä (4 oppituntia) on suositeltava kokonaisuus, jotta saat riittävät tiedot liikenteessä pärjäämiseksi.

Lisäksi voi siis suorittaa myös nämä lukujärjestyksen harmaat vapaaehtoiset henkilöauto B-teoriat B1-2 ja B3-4.

Tuntien sisältö: Henkilöauto 1=risteysajo, 2=kaupunkiajo, 3=maantieajo ja ohittaminen, 4=teoriakokeeseen valmentava.

Mikäli haluat suorittaa nämä vapaaehtoiset teoriatunnit Etelä-Haagan luokassa lukujärjestyksen suunnitelman mukaisesti, niin ilmoittauduthan ajoissa (2-3 viikkoa aikaisemmin), jotta osaamme varautua ja resurssoida teoriatunteihin liittyen. Nämä luokkakohtaiset erityistunnit suoritetaan usein nettiteorioina osoitteista netdriving.fi tai nettiopetus.fi.