Henkilöautolla liikenteessä (4h)2018-08-12T15:48:53+00:00

Henkilöautolla liikenteessä (4 oppituntia)

Henkilöautolla liikenteessä (4 oppituntia) on suositeltava kokonaisuus, jotta saat riittävät tiedot liikenteessä pärjäämiseksi.

Lisäksi voi siis suorittaa myös nämä lukujärjestyksen harmaat vapaaehtoiset henkilöauto B-teoriat B1-2 ja B3-4.

Tuntien sisältö: Henkilöauto 1=risteysajo, 2=kaupunkiajo, 3=maantieajo ja ohittaminen, 4=teoriakokeeseen valmentava.

Mikäli haluat suorittaa nämä vapaaehtoiset teoriatunnit Etelä-Haagan luokassa lukujärjestyksen suunnitelman mukaisesti, niin ilmoittauduthan ajoissa (2-3 viikkoa aikaisemmin), jotta osaamme varautua ja resurssoida teoriatunteihin liittyen. Nämä luokkakohtaiset erityistunnit suoritetaan usein nettiteorioina osoitteista netdriving.fi tai nettiopetus.fi.

Tilaa uutiskirje nyt!

Saat autokoulun uusimmat asiakastiedotteet ja tarjoukset heti ensimmäisten joukossa!
Hei, Kuinka voin auttaa sinua?