Käsittelykoe

Autokoulun sihteeri varaa aina myös uusinta käsittelykoeajan ja samalla muistuttaa tärkeistä asioista. Varauksen yhteydessä oppilas saa sähköpostitse ennakkomaksulinkin, jonka avulla oppilas voi maksaa yksinomaan käsittelykokeen.

Mopon (AM120-luokka) kuljettajantutkintoon kuuluu ainoastaan teoriakoe ja mopon käsittelykoe. Voit lukea tarkemmin mopon käsittelykokeesta 1.7.2018 alkaen (Trafin ohje/määräys, pdf-tiedosto).

Moottoripyörän (A1-, A2- ja A-luokat) kuljettajantutkintoon kuuluu teoriakoe, moottoripyörän käsittelykoe (video) ja ajokoe. Lisäksi voit lukea tarkemmin moottoripyörän käsittely- ja ajokoeohjeesta 1.7.2018 alkaen. (Trafin ohje/määräys, pdf-tiedosto).

Uusi käsittelykoe tutuksi videon avulla

Uusi käsittelykoe otetaan käyttöön 1.4.2018  ja käsittelykokeen sisältöön voi tarkemmin tutustua Trafin uudella videolla.

Katso myös Moottoripyörän kääntöympyrän halkaisija.