Koronapandemia tiedote!

1. Soita, lähetä viesti (myös Whatsapp) tai sähköpostia.
    Toimistomme palvelee kasvotusten mahdollisuuksien mukaan toistaiseksi ainoastaan varattujen simulaattori- ja ajotuntien osalta. Toimistolle tullessasi pidäthän 2 metrin etäisyyden ja odotat viivalla.

2. Rajaamme ajotuntien tarjoamista.
    Ajotunteja varataan vain teoriakokeen suorittaneille oppilaille, jotka ovat valmiita ajokokeeseen. Näin toimien rajaamme merkittävästi eri ihmisten kohtaamista työssämme. Muissa toimistoasioissa palvelemme puhelimitse, viestien ja sähköpostien välityksellä. Ota rohkeasti yhteyttä, kaikki käytännön asiat on ajotunteja lukuunottamatta hoidettavissa etänä.

3. Hyödynnä verkkopalveluitamme.
    Teoriatunnit voi suorittaa ainoastaan verkkotunteina. Nyt kun liikkumista ja ihmisten kohtaamista on suositeltu välttämään, kannattaa aika hyödyntää itseopiskelun parissa myös Webauto oppimisympäristöä hyödyntäen. Lähetämme myös tarvittavia todistuksia tietosuojakäytäntöjemme mukaista salausta tukevalla sähköisellä palvelullamme.

4. Hygieniasta huolehtiminen.
    Ajotunneille mennään käsien pesun kautta. Myös ajoneuvojen, ajosimulaattorien ja toimiston puhdistaminen ja desinfiointi on säännöllistä. Olemme ottaneet henkilökunnan käyttöön kasvomaskit ja tarvittaessa tarjoamme niitä myös asiakkaille.

5. Oma kypärä ja hanskat.
    Moottoripyörä- ja mopotunneilla suosittelemme mahdollisuuksien mukaan käyttämään omaa kypärää ja suojahanskoja. Mikäli sinulla ei ole omia, niin voimme toki käyttää myös autokoulun ajovarusteita ja kypärähuppuja. Kaksisuuntainen langaton headset puheyhteys on asennettu vain autokoulun kypäriin kiinteästi.

6. Palveluvarmuudessa on odotettavissa merkittäviä häiriöitä.
    Me perumme ajotunnin, jos olemme vähänkään epävarmoja omasta kunnostamme. Edellytämme sitä myös oppilailtamme. Myös ajokokeita saatetaan perua tai siirtää myöhempään hetkeen. Perutuista ajotunneista tai ajokokeista ei peritä peruutusmaksuja pandemian aikana. Toimistotyöt hoidetaan mahdollisuuksien mukaan etänä.

THL:n ohjeita kansalaisille koronaviruksesta!