Lukujärjestys

Lukujärjestyksestä näet kaikkien koulutuksien ajankohdat.

Alekoodit EAS, RTK, MOTO ja ajokielto / ajokielto40 ovat voimassa 31.10.2020 asti verkossa, voit suorittaa koulutuksen myös myöhemmin ja jopa lauantaisin!

• 00Päivää
  • 00Tuntia
  • 00Minuuttia
  • 00Sekuntia

Lukujärjestykset

Teoriatunnit voi nykyään suorittaa meillä vaihtoehtoisesti joko:

1. Nopeasti ja kätevästi verkkotunteina oppimisympäristössä Webauton kirjautumistunnuksilla valvomon aukioloaikoina
Ma-To 8-22, Pe-La 8-16. Nyt siis myös EAS- ja RTK-tunteja voidaan 1.2.2020 alkaen suorittaa lauantaisin tai

2. Tiettyinä ajankohtina live-opettajan pitämänä valitsemassasi virtuaaliluokassa kolmen eri palveluntarjoajan toimesta tai erikseen sopimalla Etelä-Haagan toimipisteen luokassa vähintään 5 henkilön ryhmälle.

Virtuaalituntien lukujärjestykset ja virtuaaliluokat löytyvät linkeistä Virtuaaliluokka 1 (nettiopetus.fi), Kysy lisätietoa virtuaaliluokista 2 ja 3.

Ennen eri lukujärjestyksiin linkkien kautta siirtymistä voit tarvittaessa tarkastaa tältä sivulta, mitkä teoriatunnit pitää suorittaa kurssillasi ja missä ne voi suorittaa. (Ve) = Verkkotunteina oppimisympäristössä, (H) = Haagassa tai (Vi) = Virtuaalitunteina virtuaaliluokissa [V1 | V2 | V3].

Teoriatunnit on eroteltu tässä lukujärjestyksessä eri väreillä seuraavasti.
Esimerkiksi kurssin nimi B(4+10)-kurssi kertoo, että kyseessä on henkilöautokurssi (B), joka sisältää 4 teoriatuntia (a’ 45min) + 10 ajotuntia (a’ 50min). Vastaavasti A1(0+5)-kurssi on kevytmoottoripyöräkurssi (A1), joka sisältää 0 teoriatuntia + 5 ajotuntia

Tervetuloa myös muita aikoina aina open valon palaessa tai näin ilmoittaessamme täällä
Google Kalenterin lukujärjestyksessä
.

Lukujärjestyksen tapahtumien tulkintaohjeet.

Kalenterissa mainitaan tapahtuman 1. päivämäärä 2. kellonaika 3. teoriatunnin aiheen tunnus 4.  aloitustunti (suluissa) ja 5. tapahtuma paikka / toimipiste (suluissa).

16.10 = Tapahtumapäivä (1. päivämäärä)

17.00 = Tapahtuman aloitus kellonaika (2. kellonaika yleensä klo 17.00 – joskus perjantaisin klo 15.00)

TK1 (EAS) = Ensimmäisen ajokortin suorittajan turvallisuuskoulutus teoriatunti (3. Teoriatunnin aiheen tunnus)

(A) = Teoriatunti on aloitustunti (4. aloitustunti toivottaa sinut myös tervetulleeksi kurssille  – ilmoittautuminen on suositeltavaa)