Mopoilun erityispiirteet (4 oppituntia)

Mopoilun erityispiirteet (4 oppituntia) on suositeltava kokonaisuus mopo- ja mopoautokorttia suorittaville, jotta saat riittävät tiedot liikenteessä pärjäämiseksi.

Lisäksi voi siis suorittaa myös nämä lukujärjestyksen vihreät vapaaehtoiset mopoteoriat AM1-2 ja AM3-4.

Tuntien sisältö: Mopo 1= mopo ja ajovarusteet, 2= liikennetilanteiden hallinta, 3= riskit ja vastuu, 4= teoriakokeeseen valmentava.

Mikäli haluat suorittaa nämä vapaaehtoiset teoriatunnit Etelä-Haagan luokassa lukujärjestyksen suunnitelman mukaisesti, niin ilmoittauduthan ajoissa (2-3 viikkoa aikaisemmin), jotta osaamme varautua ja resurssoida teoriatunteihin liittyen. Nämä luokkakohtaiset erityistunnit suoritetaan usein nettiteorioina osoitteista netdriving.fi tai nettiopetus.fi.