Moottoripyöräilyn erityispiirteet (4h)2018-08-12T15:47:49+00:00

Moottoripyöräilyn erityispiirteet (4 oppituntia)

Moottoripyöräilyn erityispiirteet (4 oppituntia) on suositeltava kokonaisuus, jotta saat riittävät tiedot liikenteessä pärjäämiseksi.

Lisäksi voi siis suorittaa myös nämä lukujärjestyksen punaiset vapaaehtoiset moottoripyöräilyn teoriat A1-2 ja A3-4.

Tuntien sisältö: Moottoripyörä 1=moottoripyörä ja ajovarusteet, 2=moottoripyörän hallinta ja käsittelykoetehtävät, 3=ennakointi ja riskit, 4= teoriakokeeseen valmentava.

Mikäli haluat suorittaa nämä vapaaehtoiset teoriatunnit Etelä-Haagan luokassa lukujärjestyksen suunnitelman mukaisesti, niin ilmoittauduthan ajoissa (2-3 viikkoa aikaisemmin), jotta osaamme varautua ja resurssoida teoriatunteihin liittyen. Nämä luokkakohtaiset erityistunnit suoritetaan usein nettiteorioina osoitteista netdriving.fi tai nettiopetus.fi.

Tilaa uutiskirje nyt!

Saat autokoulun uusimmat asiakastiedotteet ja tarjoukset heti ensimmäisten joukossa!
Hei, Kuinka voin auttaa sinua?