LAAJA OPPIMISYMPÄRISTÖ

Autokoulun laaja oppimisympäristö (arvo 65 €) sisältyy kaikkiin kurssipaketteihin sisältäen kattavasti kaiken tarpeellisen:

Mikäli et halua siis edellä mainittua oppimisympäristöä käyttöösi, saat kurssipaketista riippuen alennusta 50€ – 65€.

Netreeni – Teoriakoeharjoitteluohjelmiston esittelysivusto

Oppimisympäristö – Kirjaudu Webauto tunnuksillasi (kts. opetussopimuksesta)

OPPILASHALLINTA JA VERKKOTUNNIT

Autokoulun Webauto oppilashallinta sisältyy kaikkiin kurssipaketteihin ilmankin laajaa oppimisympäristöä sisältäen:

(vain Kelpokuski verkkotunnit ovat siis Webautossa suoritettavissa, mutta teoriatuntien suorittaminen ei sisälly erikseen ostettaessa oppimisympäristön hintaan 65 €)

• Kurssikohtaiset ohjeet

• Oppituntien ajankohdat

• Ajotuntien ajankohdat (varatut keltaisella, suoritetut vihreällä ja peruuttamattomat/myöhään perutut punaisella)

• Ajotuntien ajanvaraus 24h arkisin klo 9-16 välille.
    Soittamalla tai ajotuntien yhteydessä ajotunteja varattavissa myös arkisin klo 7-9 ja 16-19 välille, erityisesti ajotunnit klo 7-8 ja klo 18-19 välille vain mikäli esimerkiksi ajokoe on heti aamulla tai seuraavana päivänä.

• Viestien lähettäminen autokoululle ja oppimisympäristön kehittäjälle

• Laskutustiedot

• Kielivaihtoehdot kaikissa Webauton palveluissa on Suomi, Ruotsi, Englanti

Oppilashallinta – Kirjaudu Webauto tunnuksillasi (kts. opetussopimuksesta)