Passikuvat heti 15€

Sähköisesti tai tulosteena!

Seuraavana 7 päivänä tällä hetkellä.

Tänään on Sunnuntai klo 7.40.

Passikuvat heti

Sähköisesti tai tulosteena
alkaen 15
€

Varaa aika heti tai tule paikanpäälle paiväkohtaisina aukioloaikoina.
  • Sähköisesti (saat kuvatunnuksen) 15€
  • Tulosteena (6 kpl) 15€
  • Sähköisesti ja tulosteena 20€
Tilaa heti

Miten saan hankittua passikuvat?

Passikuvat heti 15€

Heti odottaessa normaalisti Ma-To klo 10-18 ja Pe klo 10-14.

Kesäkaudella suosittelemme tekemään ajanvarauksen tai tarkastamaan päiväkohtaiset aukioloajat joko samana tai edellisenä päivänä.

Meiltä passikuvat edullisesti jo 10 vuoden kokemuksella
sähköisesti tai tulosteena.
We’re Closed
Hei, Tänään on Sunnuntai klo 7.40 ja valitettavasti toimiston OPEN valo on jo suljettu tämän päivän osalta. Avaamme kuitenkin jo huomenna klo 12.00.

Seuraavana 7 päivänä tällä hetkellä ja nämä vaihtelevat viikottain normaali aukioloaikojen välillä. Nyt on käynnissä kesälomat, mutta palvelemme silti myös Heinäkuussa, joten olethan yhteydessä sähköpostitse tai Whatsapp +358 40 576 2015, mikäli emme pysty vastaamaan puhelimeen tai Chattiin ajotuntien aikana, Kiitos.

Lauantai, 7 elokuun: Suljettu

Seitsemän päivän kuluttua yritämme palvella sinua toimistossa näiden normaali aukioloaikojen välillä tai OPEN-valon palaessa myös kotisivuilla – varaa ja varmista sinulle sopiva ajankohta täältä.

Sunnuntai Suljettu
Maanantai – Torstai 12.00 – 17.00
Perjantai Suljettu
Lauantai Suljettu

PASSIKUVAT HETI ODOTTAESSA TAKUULLA:

• Tulostettuna 6 kpl 15 €

• Sähköisesti 15 €

• Sähköisesti ja tulostettuna 6 kpl 20 €

• Sähköisesti ja tulostettuna 12 kpl 23 €

+ Lisäpassikuvia tulostettuna 6 kpl 3 €

MAKSUTAVAT:

Yhteistyössä

Ajanvarauslomakkeella lähetät samalla myös sähköistä kuvatunnusta varten tarvittavat tiedot.

• AJANVARAUSJÄRJESTELMÄ

Minkälaista tapaamista olet varaamassa?

Ajanvarausjärjestelmällä varatut tapaamiset suoritetaan yhteenmenoon alkaen ja päättyen Etelä-Haagan toimipisteeseen, Vihdintie 8.
Muista aloitus ajankohdista ja -pisteistä voit tiedustella ja varata myös soittamalla tai Whatsapp +358 40 576 2015.
Ajanvarausjärjestelmän kautta varatut "ajotunnit autolla" on tarkoitettu asiakkaille, jotka eivät ole vielä ilmoittautuneet Helsingin Liikennekoulun kurssille ja tarvitsevat mm. harjoitusajoon, kertausajoon, ajokyvyn arviointiin, ulkomaisen ajokortin vaihtamiseen liittyviä ajotunteja ja tarvittaessa myös autoa ajokokeeseen.

HUOMIOITHAN PÄIVÄKOHTAISEN AUKIOLOAJAN ENNEN SAAPUMISTASI TAI AJANVARAUSTA TEHDESSÄSI. Ajanvarausjärjestelmässä on varattavissa kaikki vapaat ajat toimiston normaali aukioloaikojen Ma-To klo 10-18 ja Pe klo 10-14, sekä ajotuntien normaali suoritusaikojen Ma-Pe klo 8-18 välille. Ajanvarausjärjestelmä ei huomioi myös liikenneopettajana toimivan sihteerin päiväkohtaisia aukioloaikoja toimistolla, eikä myöskään näytä kaikkia mahdollisia erikseen sovittavissa olevia aikoja esimerkiksi työpäivien päätteeksi.

Sunnuntai Suljettu
Maanantai – Torstai 12.00 – 17.00
Perjantai Suljettu
Lauantai Suljettu