Riskientunnistamiskoulutus (Riskikoulutus / Riskienhallintakoulutus) 1.7.2018 alkaen2018-10-16T17:07:44+00:00

AJOKORTTILAKI MUUTTUU! – 1.7.2018 ALKAEN EI ENÄÄ SYVENTÄVÄÄ VAIHETTA VOI SUORITTAA, vaan sen korvaa jatkossa riskientunnistamiskoulutus, johon sisältyy 4h teoriaopetusta ja 4h ajo-opetusta.

Riskientunnistamiskoulutus B(4+4)-kurssi sisältää:

(Riskikoulutus / Riskienhallintakoulutus)

• 4 teoriatuntia  (Perusmaksu sisältää RTK-tunnit 4x45min (arvo 59 €) 89  €

• 1 ajotunti (taajamaliikenteessä oikealla autolla)  75 €

• 1 ajotunti (maantieliikenteessä oikealla autolla)  75 €

• 1 ajotunti (ajoharjoitteluradalla, liukkaalla-ajon koulutus oikealla autolla)  75 €

• 1 ajotunti (pimeäajo simulaattorilla)  75 €

Kurssimaksu yhteensä 389 €

Ajoharjoitteluradan käyttömaksu 90 €

Vain henkilöauton (B-luokka) ajokortin suorittajalle pakollinen:

Riskikoulutus, 4 teoriatuntia + 4 ajotuntia

• Opetus sisältää 4 teoriatuntia ja 4 ajotuntia tieliikenteen riskien tunnistamisesta ja hallinnasta. Ajo-opetus voidaan osin antaa simulaattorilla.

• Koulutuksella lisätään valmiuksia vaikeissa olosuhteissa ajamiseen ja tuetaan muutenkin sääntöjä noudattavan turvallisen ja vastuullisen ajotavan omaksumista. Koulutuksessa vahvistetaan erityisesti valmiuksia tunnistaa ja välttää liikenteen vaaratilanteita ja tekijöitä, jotka kuljettajan ajokykyä heikentämällä voivat lisätä onnettomuusriskiä.

• Opetusta saa autokoulussa tai viranomaisen hyväksymältä kouluttajalta.

Muistathan, että ajoneuvon kuljettajana olet vastuussa paitsi omasta, myös muiden liikenteessä kulkevien turvallisuudesta. Harjoittele siis riittävästi. Katso vinkit ajoharjoitteluun täältä.

Toimisto suljettu

Ajotunnit alkavat myös täältä!