Traktorikortti (ajokortti pohjalla + ei ajotunteja)2018-09-24T23:55:40+00:00

T(0+0)-kurssi   (ajokortti tai EAS-koulutus pohjalla + ei ajotunteja)

Peruspaketti T(0+0)-kurssi sisältää:

• Perusmaksu (toimistokulut, kirjaamismaksu, ei sisällä EAS-koulutusta 4h)   50 €

• 0 teoriatuntia  (ajokortti tai EAS-tunnit 4x45min on suoritettu aikaisemmin, teoriakoe autokoulun kautta)  0 €

• 0 ajotuntia  (käsittelytehtävien harjoittelu, liikenneajo ja käsittelykoe suoritetaan itsenäisesti, ei käsittely- tai ajokoetta)  0 €

• Oppimateriaalit  49 €

• Traktorin käyttö tutkinnossa (tutkintoon ei kuulu käsittely- tai ajokokeita)  0 €

Kurssimaksu yhteensä 99 €

T-korttiin tarvittava autokoulupalvelu yhteensä 99 €

+ Muut kulut

• passikuvat 2 kpl (vihdintie 8 / 4 kpl / varaathan tasarahan tai lasku) 10 €

• ajokorttilupamaksu (maksu Ajovarmalle aloituspaketin yhteydessä saamasi sähköpostilinkin kautta) 40 €

• T-tutkintomaksut (maksa teoriakokeessa) 35 €

Ajokorttiluvan liitteeksi tarvitaan yleensä vain

• Tarvittaessa passikuvat 2 kpl (vihdintie 8 / 4 kpl / varaathan tasarahan tai lasku) 10 €

• Ajokorttilupamaksu (suoritettu Ajovarmalle aloituspaketin yhteydessä saamasi sähköpostilinkin kautta) 40 €

Teoriakokeeseen mukaan tarvitaan

• henkilöllisyystodistus (passi, henkilökortti, ajokortti)

• Opetus- ja tutkintotodistus E100, johon merkitty vähintään pakollisen EAS-koulutuksen 4 teoriatuntia.

• huoltajien suostumuslomake

Traktorikursseihin sisältyy:

• oppimateriaalit  (sähköinen kurssikirja, täydellinen oppimisympäristö, oppituntikohtaiset kysymykset, itsearviointitehtävät, tasotestit, opetusvideot, sekä muut materiaalit ja kurssikohtaiset ohjeet)

• teoriakoeharjoittelua  (Netreeni Webauton käyttäjätunnuksilla)

• toimistopalvelut  (ajanvaraukset ja ajokorttiluvat)

• ammattitaitoinen koulutus

Perustietoa traktorikurssista:

• ikä vähintäään 15-vuotta ajokokeeseen mentäessä.

• kurssin voi aloittaa, kun täyttää 14,5-vuotta.

• ajokorttilupaa kannattaa hakea 3-12 kk ennen kuin täyttää 15-vuotta.

• toimitamme ajokorttilupahakemuksen Ajovarmalle puolestasi heti, kun toimitat meille hakemuksen liitteet.

• itsenäinen teoriaopiskelu on tärkeä osa kurssia, harjoittele siis ajoissa liikennesääntöjä myös kuvakoe ohjelmalla netissä.

• teoriakokeen voi suorittaa nykyään jo 1 kk ennen ajokorttiluokan ikävaatimusta, mikäli ajokorttilupa on voimassa, teoriatunnit suoritettu, riittävästi harjoiteltu teoriakoetta varten ja muutkin teoriakokeeseen pääsyn edellytykset täyttyvät.

• ajokorttilupa on voimassa myötämisestä alkaen 3 vuotta T-luokan ajokorttia haettaessa.

Toimisto suljettu

Ajotunnit alkavat myös täältä!