Virtuaalitunnit

Virtuaalitunteina eri virtuaaliluokissa palveluntarjoajien lukujärjestyksien mukaisesti voit suorittaa EAS- ja RTK-tunnit, sekä MP-kortin korotustunnit, sekä ajokieltokoulutukset. Mikäli haluat mielummin suorittaa teoriatunnit verkkotunteina Webautoon kirjautumalla, ilmoita siitä meille ennen kuin olet jo aloittanut vaihtoehtoisten virtuaalituntien suorittamisen virtuaaliluokassa. Ajokieltokoulus voidaan suorittaa vain virtuaalitunteina.

Teoriatunnit

Suorita vähintään kurssiin tai koulutukseen sisältyvät pakolliset verkkotunnit ja aloita itsenäinen teoriaopiskelu Webauto oppimisympäristön kirjautumistunnuksilla, jotka saat heti ilmoittautumisen yhteydessä. Lue myös tarvittaessa teoriatuntiohje klikkaamaalla otsikkoa.

Teoriakoe

Suorita teoriakoe mahdollisuuksien mukaan jo 1kk ennen ikävaatimuksen täyttymistä Ajovarman toimipisteessä ja harjoittele sitä ennen riittävästi myös itsenäisesti mahdollisimman monipuolisesti kurssimateriaaleja ja oppimisympäristöjä hyödyntäen. Lue myös tarvittaessa teoriakoeohje klikkaamaalla otsikkoa.

Kurssit alkavat neljän tunnin teoriaosuudella ja itsenäisellä opiskelulla Webauto oppimisympäristöön kirjautumalla heti ilmoittauduttuasi saamillasi tunnuksilla.
Nämä neljä teoriatuntia voit siis suorittaa etänä verkkoteoriatunteina,
Valvomon aukioloaikoina Ma-To 8-22, Pe-La 8-16.
Nyt siis EAS-, RTK- ja A2/A-korotustunteja voi suorittaa myös lauantaisin!
Vapaaehtoinen aloitusinfo tarpeen mukaan maanantaisin klo 17.00 tai yhdessä sovittuna ajankohtana. Voit vielä vaihtaa kurssipakettia, aloitusajankohtaa tai peruuttaa osallistumisesi ilman kuluja ilmoittamalla meille ennen ensimmäisen maksuerän eräpäivää.